Oppfordring til publikum:


Barn reagerer ulikt på å se teater, kanskje for første gang. La gjerne barnet sitte helt fremme ved scenekanten og ta selv plass lengre bak, slik at barnet får oppleve forestillingen på egen hånd. Noen barn roper opp og deltar aktivt som publikum, andre blir helt stille og snakker først om forestillingen seinere. Noen trenger et trygt fang å sitte i. Vi er vant til alle disse reaksjonene og det er ikke et problem hvis noen barn plutselig finner ut at de er med i historien og inntar scenen. Begge skuespillerne som er på scenen i Advent litt, er utdannet barnehagelærere ved DMMH og har jobbet med improvisasjonsteater, barneteater og holdt konserter i mange år. De løser alle situasjoner som oppstår, slik at du som foresatt bare kan slappe helt av, la barnet reager som det vil. Hvis du som voksen stresser og "hysjer", ødelegger du publikumsopplevelsen for barnet.

God fornøyelse!Ofte stilte spørsmål:


Kan jeg amme eller gi barnet mitt mat under forestillingen?

- Ja, selvfølgelig!


Er forestillingen skummel?

- Nei, men den kan utfordre noen barn på holdninger.


Hvor lenge varer forestillingen?

- Cirka 30 minutter.


Spilles det høy musikk?

- Nei, volum er tilpasset vårt publikum.


Kan vi få tak i musikken?

- Ja, den kan kjøpes billig som CD på forestillingen.

Eller du kan høre noe av det her.


Kan jeg ta med en ledsager?

- Ja, det kan du. Ta kontakt så sender vi deg en kode for bestilling av gratis ledsagerbillett. Husk å medbring ditt ledsagerbevis for kontroll.


Kan vi ta bilder under forestillingen?

- Nei, det kan vi ikke tillate. Men ta gjerne bilder, også med skuespillerne, både før og etter selve forestillingen (og de kan også publiseres - gjerne med #adventlitt #rabarbrateateret)


Passer forestillingen for de over 4 år?

- Ja, vi har hatt publikum som er 6 år, 10 år og over 60 år.Kontakt


Skriv til oss hvis du lurer på noe,

vi svarer så fort vi kan.